Sex dg cikgu dimakmal dating heavy petting

Rated 4.15/5 based on 843 customer reviews

Hari berlalu bila kepala dah boleh fikir dengan baik dan tenang sedikit baru lah aku sedar dan ingat lebih kurang beberapa bulan yang lalu aku tiba-tiba jatuh sakit yang agak teruk deman batuk berlanjutan tak sembuh berlaku sekitar bulan August 2005.

Kemudian tubuh dinaiki ruam yang banyak di sebelah kaki hingga ke punggung memaksa aku mengambil cuti sakit.

Tengok orang berblog aku pun teringin juga nak berblog, bagus juga boleh catat pekara-pekara penting dalam hidup sebagai peringatan diri ini.

Disamping merapatkan hubungan silraturahim bersama rakan-rakan senasib melalui alam maya ini.

Aku memang aktif buat maksiat sehingga hampir tiap hari aku ke tempat maksiat sehingga pil kuat yang dijual ditepi lorong-lorong gelap pun aku telan. Memang ada power, bila dah ada power seronok sangat Setiap hari aku bertukar-tukar pasangan semasa berseronok didalam sauna yang banyak terdapat di sekitar bandar ini.

Sebenarnya aku selalu juga buat ujian hiv setiap 6 bulan sekali, tetapi kali ini kerana permit kerja aku nak tamat so aku buat ujian darah hiv mana lah tahu kut-kut tersangkut kat klinik luar terlebih duhulu, sebelum ujian darah dilakukan di klinik company.

Mulalah aku beli sejadah cari buku sembahyang, betul selama ini jarang sangat aku solat sampai lupa cara nak ambil air sembahyang, last aku solat pun masa lepas kematian adik lelaki aku kerana accident, tu pun dah 10 tahun berlalu.

sex dg cikgu dimakmal-22

sex dg cikgu dimakmal-82

Bagi mengelak perbelanjaan pun banyak yang perlu digunakan dah lah menganggur pulak tu.

Aku berasal dari utara tanah air dilahirkan di Penang, berasal dari keluarga yang besar, 10 orang adik beradik.

Aku rasa aku ni kira bijak jugak lah, kalu kat sekolah menengah walaupun agak pendiam tapi cikgu-cikgu suka sangat melantik aku masuk berbagai-bagai persatuan sebagai pemimpin hahaha.

Pengawas dan pancaragam diantaranya, cuma sport aje yang kurenggg.

Yang nak jadikan aku abang angkat adik angkat pun ramai cuma aku tak layan, tu yang 9 orang kat rumah tu pe kejadah dah ramai adik beradik sampai bergaduh-gaduh lagi.

Leave a Reply